Što Vam možemo ponuditi?

Ovo su neke od naših usluga:


Također, u mogućnosti smo izraditi sve vrste samoljepljivih naljepnica, bilo da se radi o zidnim ili podnim naljepnicama, naljepnicama za vozila i objekte ili rupičastim naljepnicama.
Ukoliko već imate naljepnice koje ste dobavili negdje drugdje, ni to nije problem. Također radimo montažu.

Tko smo mi?

Obrt STICKERS osnovan je tek nedavno, no iza nas je 10-ak godina predanog rada u reklamnoj industriji. U našem dosadašnjem radu sudjelovali smo i izradili mnoge projekte, one jednostavnije ali i one komplicirane, izradili smo bezbroj komada raznih naljepnica, oslikali mnoge izloge uzduž cijele Lijepe Naše. Oslikavanje svih vrsta vozila nam je također svakodnevica.

Bavimo se presvlačenjem vozila folijama, poznatije kao „Carwrapping“, također, ugrađujemo i zaštitne folije na stakla bilo da se radi o vašim privatnim ili poslovnim objektima. U našem novouređenom prostoru u Odri, gdje nam je i sjedište, zatamnjujemo i stakla na vozilima, kako osobnima, tako i putničkima, te kao i svaki drugi i ovaj posao odrađujemo pedantno i kvalitetno.

Trudimo se svojim klijentima pružiti kompletnu uslugu, od idejnog rješenja, grafičke pripreme, tiska pa sve do montaže, jer je to u današnje vrijeme vrlo bitno u poslovanju.


Koje proizvode koristimo?

Svojim klijentima nastojimo ponuditi najbolji omjer kvalitete, ali i cijene, pa tako u svome radu koristimo samo proizvode vodećih svjetskih proizvođača, kao što su:


Kontaktirajte nas